USTA DÖNER

OVER ONS

Wij van Usta Döner zijn gepassioneerde culinair experts en vastbesloten om de bekende Yaprak Döner zijn welverdiende plaats op de culinaire kaart terug te geven. Hoewel de authentieke Döner en Yaprak Döner zeer verfijnde gerechten zijn die met zorg, zorgvuldig gekozen ingrediënten en speciale technieken bereid moeten worden, is Yaprak Döner zo goed als verdwenen en de Döner helaas een industrieel product geworden.

Wij van Usta Döner krijgen hier pijn van in onze hart!

Dus, hebben we besloten om de authentieke Yaprak Döner weer op de traditionele manier klaar te maken en u te laten meegenieten van hoe de échte döner smaakt.

Hoe doen wij dat?

Door het authentieke karakter weer terug te geven aan de (Yaprak) Döner. Wij gebruiken uitsluitend door onszelf zorgvuldig gekozen verse ingrediënten, maken gebruik van de traditionele technieken en stoppen er veel liefde in.

Maar op onze weg om de geliefde Yaprak Döner weer op zijn culinaire  plaats terug te zetten hebben we u nodig! Proef, beleef en waardeer ons en lever een bijdrage aan deze waardevolle reis.

Op onze kaart vindt u naast Döner ook andere gerechten uit de Turkse keuken en een ruime waaier aan extra’s. Uiteraard allemaal bereid vanuit onze passie voor lekker en traditioneel Turks  eten.

Beschouw ons restaurant gerust als een klein stukje Turkije in Eindhoven. Een gezellige en sfeervolle plek waar het heerlijk tafelen en thuiskomen is.

Wees welkom!